Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Horzelstraat 100/10
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Community management.

Het deel van het budget dat gereserveerd wordt voor digitale communicatie neemt elk jaar sterk toe. De verwachting is dat heden ten dage meer dan de helft van dit budget zal worden besteed aan de sociale media. Het aanwezig zijn op de sociale media met een community manager wordt voor steeds meer bedrijven een onmisbaar onderdeel van de bedrijfsvoering.

Maar weet u uit elk type sociale media het maximale te halen? Kunt u een bewakingsinstrument opzetten op internet dat alles in de gaten houdt, de resultaten analyseert, een actieplan opzetten

Sociale media, blogs, forums, Twitter, Facebook, digitale platforms, smartphones, tablets…Elk digitaal communicatiekanaal wordt op een eigen manier gebruikt en van elk kanaal verwachten de gebruikers specifieke uitingen. Om een langdurige, sterke relatie met een echte meerwaarde te kunnen opbouwen, moet men voor alles luisteren en communiceren, op de goede manier en op het juiste moment.

Het opbouwen van een strategie en het ontwikkelen van instrumenten binnen sociale media die zijn afgestemd op uw merk, uw bedrijf of uw instituut is geen simpele zaak.

advies vragen

Share

Digital Marketing

Onze diensten

Related post

Actualités

Academie

Tegenwoordig kunnen we de sociale media niet meer negeren. Elke dag opnieuw horen we via televisie, radio of geschreven pers de stemmen van Facebook, Twitter, LinkedIn en andere vormen van sociale media.

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

Publiciteit

Publiciteit

Een aantrekkelijke campagne kan uw communicatie en sales een flinke boost geven!


Top