Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Horzelstraat 100/10
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Displays.

Van toonbankdisplays voor A5 flyers tot reclamezuilen voor beurzen: we ontwerpen design POS-displays die uw producten, folders, brochures, marketingboodschappen,… in de kijker zetten.

Wat u ook van plan bent en voor welk materiaal u ook kiest (karton, metaal, glas of plexi), wij ontwerpen en maken uw display volledig op maat. Met gepersonaliseerde vormen en boodschappen in functie van uw behoeften, eisen en gebruiksomgeving.

Naargelang de aard en doelstellingen van uw display, biedt ons bureau u verschillende technieken voor personalisering: inlassing, 3D-gravure, zeefdrukken, digitaal drukken,…

Om uw POS duidelijk te visualiseren, laten we u het materiaal in 3D bekijken. Zo vermijden we misverstanden en krijgt u een perfect idee van hoe uw product er uiteindelijk zal uitzien.

advies vragen

Share

Actualités

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

Evenementen

U organiseert de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen: congres, beurs, salon, promostand, bedrijfsdag, receptie, product launch, opendeurdag, personeelsfeest,… Wat ook uw doelstellingen...


Top