Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Horzelstraat 100/10
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back
Alain Jeanty

Managing Partner

Follow me

Alain Jeanty

Relations and passion catalyser

Wie Alain zegt, zegt human relations. Deze communicatiefreak is een doorzetter voor wie overwinningen in team worden behaald. Een team waar je steeds deel van uitmaakt. Voor hem komen de mooiste verhalen uit de verstandhouding met de adverteerder. Alleen zo kunnen gewaagde ideeën vorm krijgen.

Alain is goed voor honderd ideeën per minuut. Geen hersenspinsels maar pragmatische voorstellen: partnerships, cross-marketing, … Met zijn 30 jaar ervaring in de reclamesector slaagt hij er steeds in om met iets nieuws op de proppen te komen, en altijd met de juiste partners.

Creativiteit en een getraind oog voor mooie afbeeldingen zijn maar een paar van zijn vele kwaliteiten.

Alain ontwikkelde zijn talenten lang geleden op de schoolbanken van Sint Lucas. Het circuit van Spa-Francorchamps kent voor hem geen geheimen. Hij vertelt je er met zoveel enthousiasme over dat je meteen met hem wil samenwerken.

Share

Actualités

Strategic Marketing

Strategic Marketing

Strategisch marketing U moet een duidelijk beeld hebben van de actuele situatie binnen uw onderneming (uw missie), wat u wil...

Evenementen

U organiseert de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen: congres, beurs, salon, promostand, bedrijfsdag, receptie, product launch, opendeurdag, personeelsfeest,… Wat ook uw doelstellingen...

Academie

Tegenwoordig kunnen we de sociale media niet meer negeren. Elke dag opnieuw horen we via televisie, radio of geschreven pers de stemmen van Facebook, Twitter, LinkedIn en andere vormen van sociale media.

Community Management

Community Management is de beste manier om de dialoog aan te gaan en om een gemeenschap rond het merk, het product of de dienst te creëren, maar ook om verkeer naar de website van het bedrijf te brengen.

Publiciteit

Publiciteit

Een aantrekkelijke campagne kan uw communicatie en sales een flinke boost geven!


Top