Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Horzelstraat 100/10
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back
quentin

Custom Digital Manager

Quentin de Wasseige

Custom Digital Manager

Quentin is het hoofd van het Namense team.

Een langdurige samenwerking. Dit is de man voor complexe websites: e-shops, catalogi, ERP, CRM, crisismanagementsoftware. Zijn ervaringen tot op heden zorgen ervoor dat hij hoofdzakelijk projecten coördineert, maar hij verrast ons soms ook nog met een stuk goed geschreven code.

Ontwikkeling-op-maat, dat is zijn passie, en daarvoor jongleert hij met Magento, Drupal, ASP, PHP / MySql, Javascipt, jQuery… Quentin belooft niets als hij niet zeker weet dat hij het ook kan waarmaken. Dat maakt hem een bijzonder betrouwbare partner.

Quentin studeerde wiskunde. Hij heeft zijn vliegbrevet en voert af en toe prachtige acrobatische toeren uit op stoelen in restaurants.

Share

Actualités

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...

Strategic Marketing

Strategic Marketing

Strategisch marketing U moet een duidelijk beeld hebben van de actuele situatie binnen uw onderneming (uw missie), wat u wil...

Publiciteit

Publiciteit

Een aantrekkelijke campagne kan uw communicatie en sales een flinke boost geven!


Top