Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Horzelstraat 100/10
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back
quentin

Custom Digital Manager

Quentin de Wasseige

Custom Digital Manager

Quentin is het hoofd van het Namense team.

Een langdurige samenwerking. Dit is de man voor complexe websites: e-shops, catalogi, ERP, CRM, crisismanagementsoftware. Zijn ervaringen tot op heden zorgen ervoor dat hij hoofdzakelijk projecten coördineert, maar hij verrast ons soms ook nog met een stuk goed geschreven code.

Ontwikkeling-op-maat, dat is zijn passie, en daarvoor jongleert hij met Magento, Drupal, ASP, PHP / MySql, Javascipt, jQuery… Quentin belooft niets als hij niet zeker weet dat hij het ook kan waarmaken. Dat maakt hem een bijzonder betrouwbare partner.

Quentin studeerde wiskunde. Hij heeft zijn vliegbrevet en voert af en toe prachtige acrobatische toeren uit op stoelen in restaurants.

Share

Actualités

Academie

Tegenwoordig kunnen we de sociale media niet meer negeren. Elke dag opnieuw horen we via televisie, radio of geschreven pers de stemmen van Facebook, Twitter, LinkedIn en andere vormen van sociale media.

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...


Top