Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Horzelstraat 100/10
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back
vinciane

Account Manager

Follow me

Vinciane Laine

Methodic Serial trouble-shooter.

Vinciane vecht elke dag met de duivel. De duivel die zich verschuilt in de details, die ervoor zorgt dat een mooie advertentie met een knoert van een spelfout toch de deur uitgaat, dat een nieuwe verpakking slecht sluit, of een levering niet op tijd in de luchthaven aankomt…

Met haar aanstekelijke lach is zij de efficiëntie zelve. Corrigeren en sturen, het hoogst haalbare met het kleinste budget. Deze voormalig distributiemanager weet wat ze voor de klant kan betekenen. Plannen, inkorten, budgetteren en compromissen zoeken zijn haar kwaliteiten. Ze zorgt voor nét dat beetje extra waar je blij van wordt. Het is zo’n beetje haar missie, haar credo.

Over credo gesproken, Vinciane koestert ook een lichte obsessie voor spelling. Ze laat zichzelf regelmatig inhuren als proeflezeres van werken van scriptschrijvers. Een hobby.

Haar grote liefde voor wolven is wellicht te verklaren door de samenhorigheid en gezelligheid, de vastberadenheid en de instinctieve drang tot het ondernemen van acties die in de roedel heerst.

Vinciane is afgestudeerd aan het IHECS en heeft gewerkt als manager bij Brico Plan-it. Haar expertisegebieden zijn materialen, distributie, verpakking en productie.

Niet te vergeten: Vinciane is de peettante van een Arctic wolf.

Share

Actualités

Academie

Tegenwoordig kunnen we de sociale media niet meer negeren. Elke dag opnieuw horen we via televisie, radio of geschreven pers de stemmen van Facebook, Twitter, LinkedIn en andere vormen van sociale media.

Digital Marketing

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!

Community Management

Community Management is de beste manier om de dialoog aan te gaan en om een gemeenschap rond het merk, het product of de dienst te creëren, maar ook om verkeer naar de website van het bedrijf te brengen.


Top