Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back
Mission-Systole : MSacademy

Vaststelling

Tegenwoordig kunnen we de sociale media niet meer negeren. Elke dag opnieuw horen we via televisie, radio of geschreven pers de stemmen van Facebook, Twitter, LinkedIn en andere vormen van sociale media.

Deze bronnen van naam kennen is één kant van het verhaal. Ze beheersen en kunnen gebruiken als professionele communicatiemiddelen en voor marketingdoeleinden is een andere, minstens zo belangrijke kant van datzelfde verhaal.

MS-academy

Mission-Systole heeft een opleidingsinstituut rondom internet opgericht, gebaseerd op de professionele kennis van onze docenten. Het instituut biedt de volgende opleidingen aan:

  • Inleiding tot Twitter
  • Privacy-instellingen op Facebook
  • Inleiding tot sociale media
  • Inleiding in digitale communicatie
  • Inleiding tot online reputatie en komenden tendensen
  • Complete opleiding in community management
  • Een afgestemde, op maat gemaakte opleiding

Onze opleidingen vinden, al naar gelang uw wensen, bij ons of bij u plaats. U kunt er ook voor kiezen bepaalde modules uit een opleiding te volgen of modules van verschillende opleidingen te combineren.

Na afloop van een opleiding ontvangt u een getuigschrift en een diploma van ons. Sociale media hebben dan (vrijwel) geen geheimen meer voor u!

Onze docenten

Al onze docenten hebben professionele ervaring op internet. Community managers, digital project managers en digital strategists; zij leren u alles over de beheersing van digitale marketingtools. Als geeks pur sang en technofielen weten zij alles over de allernieuwste technologieën en de laatste gadgets. Hun lievelingsboek is Feedly, hun geheime wapen de iPhone en iPad.

Pssst. Voor de echt oplettenden: volg #MSAcademy.

advies vragen

Share

Actualités

Academie

Tegenwoordig kunnen we de sociale media niet meer negeren. Elke dag opnieuw horen we via televisie, radio of geschreven pers de stemmen van Facebook, Twitter, LinkedIn en andere vormen van sociale media.

Digital Marketing

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!

Publiciteit

Publiciteit

Een aantrekkelijke campagne kan uw communicatie en sales een flinke boost geven!

Strategic Marketing

Strategic Marketing

Strategisch marketing U moet een duidelijk beeld hebben van de actuele situatie binnen uw onderneming (uw missie), wat u wil...

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...


Top