Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Facebook fanpagina.

  • Wil u een Facebook bedrijfspagina?
  • Weet u welke functies een meerwaarde geven aan de fanpagina van een bedrijf op Facebook?
  • Kan u efficiënte inhoud (brand content) publiceren zonder in herhaling te vallen?
  • Kent u de trucs om de gerichte trafiek onder prospects te verhogen en hen te overtuigen voor uw bedrijf te kiezen?
  • Kan u via uw Facebookpagina aan SEO voor uw bedrijf doen? Hoe werkt Facebook?

Maak de relatie met uw klanten en prospects iets ‘menselijker’ door met uw fans in dialoog te treden en hen aan uw merk te binden.

Een geanimeerde Facebookpagina vergt regelmaat, een degelijke organisatie, een methodische aanpak en ervaring. Community Management is een complexe materie waarvoor u technische vaardigheden, marketing, communicatie en internet moet beheersen. Bovendien moet u vertrouwd zijn met de gewoonten en de cultuur.

Facebook Ads

Het belangrijkste voordeel van een Facebook campagne? Ze is heel gericht (leeftijd, geslacht, land, streek, stad, taal, opleidingsniveau, werkomgeving, opleiding,…). Bijvoorbeeld: de beroepsbevolking met een opleiding in human resources, om de HR-verantwoordelijken te bereiken.

Facebook advertising is bijzonder gebald. Titels tellen 25 karakters. Reclameboodschappen: 90 karakters. U kan er onmogelijk alles in kwijt! Dat geldt trouwens ook voor afbeeldingen: details zijn niet te zien.

Hoe komt u overtuigend over en zet u de consument aan tot actie? Hoe bereikt u uw doelgroepen met relevante boodschappen? CPC of CPM? Op hoeveel kliks mikt u en welke marketing ROI moeten uw Facebook ads halen? Welke incentives plaatst u op uw Facebook bedrijfspagina?

U moet een doordachte en gestructureerde strategie uitwerken voor uw officiële Facebookpagina en uw marketingcampagnes op de sociale media.

advies vragen

Share

Actualités

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...

Publiciteit

Publiciteit

Een aantrekkelijke campagne kan uw communicatie en sales een flinke boost geven!

Evenementen

U organiseert de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen: congres, beurs, salon, promostand, bedrijfsdag, receptie, product launch, opendeurdag, personeelsfeest,… Wat ook uw doelstellingen...

Digital Marketing

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!

Strategic Marketing

Strategic Marketing

Strategisch marketing U moet een duidelijk beeld hebben van de actuele situatie binnen uw onderneming (uw missie), wat u wil...


Top