Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Strategic Planner

Follow me

Bertrand Bizard

Elegant diplomacy.

Bertrand komt uit de wereld van de industrie en is voorheen vijftien jaar in dienst geweest van bewonderenswaardige merken als Duracell, LG en Saunier Duvall. Zijn CV is daarmee minstens zo indrukwekkend, net als zijn professionele ervaring op zowel nationaal, als internationaal niveau. Bertrand ziet zowel beperkingen, als mogelijkheden en oplossingen van en voor de grootste bedrijven. Een nauwkeurig advies binnen complexe situaties? Laat dat aan Bertrand over.

Laat u niet misleiden door zijn beschaafd voorkomen: marketing en verkoop zit hem in de genen. Het is zijn tweede religie. Voor het bereiken van een doel, zal hij alles uit de kast halen om u te helpen. Voor dat talent is hij geboren.

Bertrand introduceerde zichzelf op ons kantoor, om ‘echt’ werk te verrichten, zoals hij dat zelf noemt. Een concrete en betekenisvolle baan. Want uiteindelijk is het dat wat telt.

Bertrand Bizard is een waar expert in marketing. Hij ontwikkelt en realiseert strategieën voor cross-marketing.

Tussen twee afspraken in laat Bertrand zich graag verleiden tot een hapje fastfood. Frustrerend, maar we kennen hem niet anders.

Share

Actualités

Evenementen

U organiseert de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen: congres, beurs, salon, promostand, bedrijfsdag, receptie, product launch, opendeurdag, personeelsfeest,… Wat ook uw doelstellingen...

Digital Marketing

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!

Academie

Tegenwoordig kunnen we de sociale media niet meer negeren. Elke dag opnieuw horen we via televisie, radio of geschreven pers de stemmen van Facebook, Twitter, LinkedIn en andere vormen van sociale media.


Top