Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Health

Van én voor professionals in de gezondheidszorg.

Mission-Systole Health is een belangrijke divisie binnen Mission-Systole. Deze divisie richt zich op de farmaceutische industrie en op actieve communities binnen het domein van de gezondheidszorg. De belangrijkste activiteiten draaien om lanceringscampagnes, reactiveringen en ondersteuning voor alle producten op de gezondheidsmarkt: vrij verkrijgbare medicijnen, medicijnen die worden voorgeschreven, homeopathische medicijnen, voeding, apparaten, voedingssupplementen.

De expertise van Mission-Systole Health richt zich op alle doelgroepen van de sector: artsen, apothekers, ondersteunende gezondheidszorg en patiënten/gebruikers. Een benadering die marketingdoeleinden samen laat werken met wetgeving en met de ontwikkelingen in de wetenschappelijke wereld. Onze ruime ervaring berust op het feit dat onze activiteiten in dit domein teruggaan tot 1998!

Analyse advies, creativiteit: onze passie voor dagbladen

Wij houden van het adviseren van bedrijven die op een hoog niveau strategisch willen werken. Onze vaardigheden en onze verkregen ervaringen op de markt stellen ons in staat om u een kwalitatief advies te bieden, geschikt voor zeer complexe producten of markten. Het verhelderen en optimaliseren van communicatie is ons voornaamste doel.

Deelnemen aan uw doelen is het onze: uw lancering laten slagen en uw sales verhogen!

Globale opdrachten

Strategic recommendation

Innovatieve en productieve analyse-instrumenten om de gebruikers van de markt te kunnen peilen en welke zich aanpassen aan alle soorten publiek. Een ervaren team in healthcare marketing met een rijke geschiedenis in de industrie. Een sterke wil om up to date te blijven met marketing- en communicatie-instrumenten. Voila, de perfecte combinatie om u een creatieve en praktische strategie te kunnen aanbieden, afgestemd op uw wensen en die van de markt.

Marketing support/project management

Geen tijd om een aantal van uw projecten te implementeren? Een nieuwe blik op bepaalde lopende acties? Een nieuwe brand manager die moet worden ingewerkt? Mission-Systole Health, expert in healthcare marketing, neemt het beheer van uw project met plezier over, indien nodig van begin tot eind.

Communication strategy

Analyses, strategieën, vaststellen van doelgroepen, kanalen, instrumenten… Op basis van een vastgestelde strategie -lokaal of internationaal- helpt Mission-Systole Health u bij het opzetten van een communicatiestrategie die bestaat uit een adequate mix van online en offline instrumenten en die, om verschillende doelen op meer efficiënte wijze te kunnen bereiken, rekening houdt met al uw budgetten en vereisten van de markt.

Launch: from analysis to implementation

U staat op het punt om een product op de markt van de Benelux te introduceren en u hebt (of niet) behoorlijk strenge ‘global guidelines’. U wilt boven alles een strategie en actieplan welke perfect zijn afgestemd op uw markt. Mission-Systole Health, expert in healthcare marketing en communicatie, maakt een diepteanalyse van uw markt, stelt een complete strategie aan u voor (of een aanpassing van de internationale strategie) alsook een operationeel plan in lijn met uw budget.

Corporate image building/reputation

U hebt zich gevestigd op de markt in de Benelux? Een update van uw imago in uw community is belangrijk voor uw succes? U lijdt onder een bestaand imago dat u wilt corrigeren? U wilt uw imago binnen verschillende doelgroepen analyseren maar wil ook de impact die het heeft op uw business ontdekken? U bent aan het goede adres! Mission-Systole Health beschikt over bijzonder productieve instrumenten om uw imago te analyseren en een team van experts in healthcare marketing die u zullen helpen bij het opzetten van een strategisch plan en een adequaat actieplan.

Consumers campaigns

Met alle communicatie-instrumenten die vandaag de dag beschikbaar zijn heeft de patiënt een bepalende invloed bij het kiezen van een product voor zijn gezondheid, zelfs als het gaat om medicijnen die alleen op voorschrift verkrijgbaar zijn. De patiënt moet objectief geïnformeerd worden en op rationele wijze worden geleid. Met inachtneming van de krachtige wetgeving op dit gebied leidt Mission-Systole Health, expert in healthcare marketing en communicatie, voor u campagnes op het gebied van ziektebeelden of behandelingen – of afgestemd op het specifieke product, afhankelijk van wat de wetgeving toestaat.

Specifieke diensten

Ipad detailing

iPad detail-aids, eDetailing, tablet detailing… De tablet is niet meer weg te denken uit de medische markt. Sinds de lancering van de iPad begeleiden wij het grootste deel van onze klanten in het werken met dit instrument.

Social Media & e-Reputation

Ook in de farmaceutische sector bieden sociale media grote mogelijkheden en zorgen tegelijkertijd ook voor grote beperkingen. Opleidingen, advies, ontwikkeling en strategie, Mission-Systole Health biedt u full-time begeleiding door specialisten op het gebied van sociale media.

Print support

Detail-aids, leave-behinds, mailings, monographics, brochures, stands, displays, informatiekits, magazines… Aandacht gericht op precieze teksten, een perfecte lay-out, een ongekende productie binnen strakke deadlines.

Publiciteit

Nieuw imago? Een update van het huidige imago? Op basis van uw briefing, een marktanalyse en andere gegevens ontwikkelt Mission-Systole Health voor uw een visueel creatief en hard-hitting concept, in perfecte samenhang met uw andere campagnes en goed afgestemd op uw diverse doelgroepen.

Event

Branded of niet, intra-muros of extra-muros, voor uw personeel of uw klanten/artsen, advisory boards… Eén briefing en Mission-Systole Health neemt alle aspecten van het evenement op zich.

Packaging

Conceptualisatie of actualisatie van een verpakking? Van het ontwikkelen tot het maken van correcties, uitgaande van de richtlijnen, barcodes, braille, speciale afwerkingen, prototypes…. Mission-Systole Health houdt zich op een professionele en gecertificeerde manier dagelijks bezig met verpakkingen.

Ol interviews

In elk therapeutisch domein zoekt men opinieleiders. De top-down benadering wordt vaak gebruikt voor bewustwording van de artsen uit uw doelgroep. Mission-Systole Health is omringd door medisch professionele journalisten en helpt u het juiste woord te verspreiden via de verschillende online en offline communicatiekanalen.

Medical Copy

Om de doelgroep op de juiste manier aan te spreken is het belangrijk hun eigen communicatiestijl en vocabulaire te gebruiken. In het medische domein is het daarnaast essentieel dat de verstrekte informatie exact klopt. Om hiervoor te zorgen wordt Mission-Systole Health omringd door experts op het gebied van medische communicatie die, indien nodig, wetenschappelijke artikelen redigeren naar toegankelijke artikelen voor doelgroepen die minder kennis hebben op deze gebieden.


Top