Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Horzelstraat 100/10
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Bedrijfsbrochure.

Uw (informatieve) bedrijfsbrochures zijn in uw professionele communicatie onmisbaar als ondersteuning van uw commerciële strategie.

Als kmo, zelfstandige of vereniging wil u valoriseren, informeren en uw bedrijfsactiviteiten (producten of diensten) en evenementen promoten.

Het grafisch ontwerpen en maken van documenten die uw onderneming voorstellen (promotiefolder, institutionele brochure, documenten voor reclame of marketing) vraagt heel wat denkwerk. U heeft een concept, een idee, een uitgangspunt, een draaiboek, een grafisch ontwerp, een duidelijke en verleidelijke inhoud nodig. U moet bedenken, uitdrukken, uitwerken, verfijnen. Creëren, realiseren en drukken.

advies vragen

Share

Actualités

Community Management

Community Management is de beste manier om de dialoog aan te gaan en om een gemeenschap rond het merk, het product of de dienst te creëren, maar ook om verkeer naar de website van het bedrijf te brengen.

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

Academie

Tegenwoordig kunnen we de sociale media niet meer negeren. Elke dag opnieuw horen we via televisie, radio of geschreven pers de stemmen van Facebook, Twitter, LinkedIn en andere vormen van sociale media.

Digital Marketing

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...


Top