Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Publiciteit

Een aantrekkelijke campagne kan uw communicatie en sales een flinke boost geven! Een bijzonder concept met een bijpassende heldere copywriting – welke u onderscheidt van uw concurrenten – kan nooit onopgemerkt blijven bij uw doelgroep en blijft daarna ook vaak hangen in het geheugen.

Is het nodig meer geld te investeren? Nee, het volstaat simpelweg HET perfecte idee te vinden! Precies die creatieve inslag die uw campagne onvergetelijk zal maken. Mission-Systole is er om met u creatieve concepten op te zetten en te ontwikkelen, en dan vooral creatieve ideeën die ‘out of the box’ gaan, afgestemd op uw publiek.

Vergeet tegelijkertijd het online stuk niet en de verschillende kanalen die u hierbij van dienst kunnen zijn. Daarom richten wij ons ook op het creëren van banners, skyscrapers en andere soorten online advertenties.

Een crossmedia campagne is nu eenmaal simpelweg veel efficiënter en zeker veel meer rendabel.

De diensten die wij u kunnen aanbieden:

  • concept
  • copywriting
  • ontwikkelen van advertenties, banners
  • mediaplan (zowel offline als online)
  • aankoop van ruimte in de media (zowel offline als online)
  • fotografie

advies vragen

Share

Actualités

Digital Marketing

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!

Evenementen

U organiseert de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen: congres, beurs, salon, promostand, bedrijfsdag, receptie, product launch, opendeurdag, personeelsfeest,… Wat ook uw doelstellingen...

Strategic Marketing

Strategic Marketing

Strategisch marketing U moet een duidelijk beeld hebben van de actuele situatie binnen uw onderneming (uw missie), wat u wil...

Publiciteit

Publiciteit

Een aantrekkelijke campagne kan uw communicatie en sales een flinke boost geven!

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

Community Management

Community Management is de beste manier om de dialoog aan te gaan en om een gemeenschap rond het merk, het product of de dienst te creëren, maar ook om verkeer naar de website van het bedrijf te brengen.


Top