Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Publiciteit

Een aantrekkelijke campagne kan uw communicatie en sales een flinke boost geven! Een bijzonder concept met een bijpassende heldere copywriting – welke u onderscheidt van uw concurrenten – kan nooit onopgemerkt blijven bij uw doelgroep en blijft daarna ook vaak hangen in het geheugen.

Is het nodig meer geld te investeren? Nee, het volstaat simpelweg HET perfecte idee te vinden! Precies die creatieve inslag die uw campagne onvergetelijk zal maken. Mission-Systole is er om met u creatieve concepten op te zetten en te ontwikkelen, en dan vooral creatieve ideeën die ‘out of the box’ gaan, afgestemd op uw publiek.

Vergeet tegelijkertijd het online stuk niet en de verschillende kanalen die u hierbij van dienst kunnen zijn. Daarom richten wij ons ook op het creëren van banners, skyscrapers en andere soorten online advertenties.

Een crossmedia campagne is nu eenmaal simpelweg veel efficiënter en zeker veel meer rendabel.

De diensten die wij u kunnen aanbieden:

  • concept
  • copywriting
  • ontwikkelen van advertenties, banners
  • mediaplan (zowel offline als online)
  • aankoop van ruimte in de media (zowel offline als online)
  • fotografie

advies vragen

Share

Actualités

Academie

Tegenwoordig kunnen we de sociale media niet meer negeren. Elke dag opnieuw horen we via televisie, radio of geschreven pers de stemmen van Facebook, Twitter, LinkedIn en andere vormen van sociale media.

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

Evenementen

U organiseert de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen: congres, beurs, salon, promostand, bedrijfsdag, receptie, product launch, opendeurdag, personeelsfeest,… Wat ook uw doelstellingen...

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...

Digital Marketing

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!

Strategic Marketing

Strategic Marketing

Strategisch marketing U moet een duidelijk beeld hebben van de actuele situatie binnen uw onderneming (uw missie), wat u wil...


Top