Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Horzelstraat 100/10
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!

Wat worden uw eerste stappen (Facebook, blog, Twitter,…)? Hoe verleidt u consumenten, prospects, bloggers en inkopers? Hoe start u een Facebook community? Als u zich die vragen stelt, dan heeft u nood aan advies en expertise om een digitale strategie uit te werken.

Onze creatieven, consulenten en technologische specialisten begeleiden uw merk tijdens het opstellen van een digitale strategy. Alle digitale tools worden rond uw merkervaringen uitgewerkt.

Design, brand content, social media, e-reputation, webanalyse, SEO, SEA, SEM,… We geven uw efficiëntie nieuwe impulsen, reiken gespreksstof aan en stimuleren de commerciële technieken om te verleiden, te overtuigen en te binden.

We zoeken naar de meest geschikte aanpak die aan uw doelstellingen (commercieel, marketing, reclame) beantwoordt én rekening houdt met uw budgettaire, menselijke en technische middelen.

advies vragen

Share

Digital Marketing

Onze diensten

Related post

Actualités

Community Management

Community Management is de beste manier om de dialoog aan te gaan en om een gemeenschap rond het merk, het product of de dienst te creëren, maar ook om verkeer naar de website van het bedrijf te brengen.

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.


Top