Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Strategisch marketing

U moet een duidelijk beeld hebben van de actuele situatie binnen uw onderneming (uw missie), wat u wil bereiken (uw visie) en hoe (uw strategie), en welke waarden tot dat succes bijdragen.

De bedrijfsmissie geeft aan wat u precies doet, op welke manier u dat doet, met welke producten en diensten u zich onderscheidt en de reden waarom klanten voor u moeten kiezen.

De bedrijfsvisie definieert welke weg u wil inslaan en is een duidelijke vertaling van uw doelstellingen. Ze mobiliseert en motiveert uw medewerkers.

We raden u aan ook de tijd te nemen om samen een strategisch communicatieplan uit te werken. Dat is een van de belangrijke tools in een coherent communicatiebeleid, waarmee u zich profileert, prioriteiten stelt en de teamgeest onder uw medewerkers bevordert. Het gaat om een referentiedocument dat uw communicatiestrategie omzet in doelstellingen en geplande acties.

De bedrijfswaarden zijn een richtlijn voor de professionele ingesteldheid van uw medewerkers.

  • Waarom kiezen voor u en niet voor uw concurrenten?
  • Welke meerwaarde overtuigt uw verschillende doelgroepen het meest?
  • Welke bewijzen maken uw beloftes geloofwaardig?

We analyseren uw marketing en uw identiteit, en bouwen of sleutelen samen aan uw communicatie en uw imago. Resultaat: een globale en coherente merkstrategie.

We bakenen het territorium van uw merk af, in vergelijking met dat van uw concurrenten (benchmark). Zo kan u zich onderscheiden op de markt en uw producten en diensten in de schijnwerpers plaatsen.

advies vragen

Share

Strategic Marketing

Onze diensten

Actualités

Strategic Marketing

Strategic Marketing

Strategisch marketing U moet een duidelijk beeld hebben van de actuele situatie binnen uw onderneming (uw missie), wat u wil...

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

Publiciteit

Publiciteit

Een aantrekkelijke campagne kan uw communicatie en sales een flinke boost geven!

Community Management

Community Management is de beste manier om de dialoog aan te gaan en om een gemeenschap rond het merk, het product of de dienst te creëren, maar ook om verkeer naar de website van het bedrijf te brengen.

Digital Marketing

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!

Evenementen

U organiseert de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen: congres, beurs, salon, promostand, bedrijfsdag, receptie, product launch, opendeurdag, personeelsfeest,… Wat ook uw doelstellingen...


Top