Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Briefpapier.

Ondanks de toenemende digitalisering heeft u voor een sterke communicatie nog altijd kwalitatief en professioneel drukwerk (prints) nodig.

Papier met hoofding, visitekaartjes, business cards, folders,… zijn uw eerste tools voor prospectie en commerciële groei. Al uw administratieve en commerciële documenten voor interne en externe communicatie (formulieren, omslagen, uitnodigingen, bestelbons,…) ondersteunen uw imago en uw naambekendheid onder klanten, prospects, partners, medewerkers en leveranciers. Ze moeten perfect coherent zijn en dezelfde codes voor grafisch ontwerp volgen. Alleen zo straalt u betrouwbaarheid en professionalisme uit.  

We denken niet alleen samen na over uw strategie en de grafische vormgeving. We kunnen zelfs de productie en het drukken voor onze rekening nemen. Een kwaliteitscreatie verdient ook een kwaliteitsvolle drager! In samenwerking met onze partners bieden wij u heel wat supports (gerecycleerd of milieuvriendelijk papier, met een textuur of een structuur, adhesief, pvc, dibond,…) en mogelijke afwerkingen (selectief vernis, film, gewafelde structuur,…) op maat van uw behoeften. We selecteren de beste oplossingen, volgen uw project nauwgezet op en garanderen de productie.

Visitekaartjes aanmaken

Een eerste tool voor prospectie en commerciële groei.

Visitekaartjes zijn onmisbaar en staan nog steeds op nr. 1 in de lijst van grafische ontwerpprioriteiten. Hun ontwerp blijft een delicate stijloefening. Grafisch ontwerp, typografie, idee, formaat, technische ondersteuning en afdruk- of graveerkwaliteit. Uit alles blijkt uw professionalisme of… onkunde!

Uw visitekaartje kan de marketing en de gerichte reclame voor een product, dienst of evenement ondersteunen en uitgroeien tot een business card, een promotionele kaart, een lidkaart of een getrouwheidskaart.

advies vragen

Share

Actualités

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

Community Management

Community Management is de beste manier om de dialoog aan te gaan en om een gemeenschap rond het merk, het product of de dienst te creëren, maar ook om verkeer naar de website van het bedrijf te brengen.

Evenementen

U organiseert de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen: congres, beurs, salon, promostand, bedrijfsdag, receptie, product launch, opendeurdag, personeelsfeest,… Wat ook uw doelstellingen...

Strategic Marketing

Strategic Marketing

Strategisch marketing U moet een duidelijk beeld hebben van de actuele situatie binnen uw onderneming (uw missie), wat u wil...

Digital Marketing

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!


Top