Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Sociale Media Strategie.

Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële doelstellingen willen ze hiermee behalen, welke marketingdoeleinden bereiken, klantenservice verstrekken, personeelsbeleid onderhouden? Voor welke ROI marketing? De meesten hebben hier niet echt over nagedacht. Slecht gedefinieerde doelstellingen, teveel statistieken, de verwarring komt al snel om de hoek kijken.

Bij een sociale media strategie draait het allemaal om het kennen van het gedrag van uw doelgroep, hun geografische en sociale kenmerken. Waar praten ze over op het web? Zelfs nog voor het leren gebruiken van Tumblr moet gedefinieerd worden wat relevant is voor de aanwezigheid van uw merk: plaatsen van KPI’s, een redactionele strategie, een redactionele planning, hoogtepunten, etc.

Al met al hebt u (of zou u moeten hebben) een marketingpositie voor uw merk. U moet echter tegelijkertijd een sociale media positie bepaald hebben die realistisch, betrouwbaar en positief is. Eén die uw publiek ertoe aanspoort mee te doen in een conversatie met u.

advies vragen

Share

Actualités

Digital Marketing

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

Publiciteit

Publiciteit

Een aantrekkelijke campagne kan uw communicatie en sales een flinke boost geven!

Evenementen

U organiseert de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen: congres, beurs, salon, promostand, bedrijfsdag, receptie, product launch, opendeurdag, personeelsfeest,… Wat ook uw doelstellingen...

Community Management

Community Management is de beste manier om de dialoog aan te gaan en om een gemeenschap rond het merk, het product of de dienst te creëren, maar ook om verkeer naar de website van het bedrijf te brengen.


Top