Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Horzelstraat 100/10
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Strategie en media buying.

Tot 2 miljoen euro op jaarbasis voor media buying… Voor een krachtige mediastrategie en media buying heeft u partners nodig die in staat zijn een marketingstrategie te ontwikkelen met een globale visie op uw specifieke behoeften. Partners met een waakzaam oog voor nieuwe media, die de tijd nemen om een mediaplan op maat op te stellen en dagelijks contact hebben met advertentiewervers. Partners dus, die extra gemotiveerd zijn.

Voor een mediastrategie is een globale visie nodig van de verschillende aankoophefbomen, waarmee wij u begeleiden en u kunt inspelen op al uw strategische behoeften: zichtbaarheid, bekendheid, sitebezoek genereren, maar ook werving en conversie en natuurlijk het opstellen van mediaplannen op basis van de ontwikkelde creaties.

Naast de klassieke media moeten uw partners in staat zijn uw online reclamecampagnes te implementeren, op te volgen en te optimaliseren: Facebook Ads, Google Adwords, SEM, gesponsorde links, display, Youtube, zoekmachines (SEO en SEA) en webanalyse (Google Analytics enzovoort). U heeft partners nodig die bewezen expertise hebben op het gebied van digital strategy en webcultuur.

advies vragen

Share

Actualités

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

Evenementen

U organiseert de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen: congres, beurs, salon, promostand, bedrijfsdag, receptie, product launch, opendeurdag, personeelsfeest,… Wat ook uw doelstellingen...

Academie

Tegenwoordig kunnen we de sociale media niet meer negeren. Elke dag opnieuw horen we via televisie, radio of geschreven pers de stemmen van Facebook, Twitter, LinkedIn en andere vormen van sociale media.


Top