Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back
Alexis Tinel

Managing Director

Follow me

Alexis Tinel

Still Marathonian

Alexis is een geboren manager en combineert voorzichtigheid en durf op zijn eigen vreemde manier.

Deze onverbeterlijke trailrunner doet het goed op de lange afstanden. Stabiele en standvastige samenwerkingen zijn dan ook zijn ding. Steile hellingen overkomt hij als geen ander, en dat geldt ook voor de beperkingen en doelstellingen van onze klanten. Hij is ook tuk op hoogtes, onmisbaar voor het uitwerken van een strategie.

Onder leiding van deze ‘problem solver’ in hart en nieren worden de meest ingewikkelde situaties met rust en concentratie van de baan geholpen.

Hoewel zijn DNA door en door digitaal is, koos deze ‘Emakina’-man toch voor 360°. De dagen van ‘eerder digitale’ of ‘eerder print’ bureaus zijn dan ook voorbij. Tijd voor strategieën, tijd voor orkesten in plaats van solo-instrumenten.

En dat komt goed uit, want geen orkest zonder dirigent!

Alexis behaalde een Master Business en Administration aan het ISC St Louis en loopt de 20 km van Brussel uit in 1.17 u. Hij houdt van de bergen en van zijn dochters en komt ondanks zijn snoepverslaving geen grammetje bij!

Share

Actualités

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

Strategic Marketing

Strategic Marketing

Strategisch marketing U moet een duidelijk beeld hebben van de actuele situatie binnen uw onderneming (uw missie), wat u wil...

Academie

Tegenwoordig kunnen we de sociale media niet meer negeren. Elke dag opnieuw horen we via televisie, radio of geschreven pers de stemmen van Facebook, Twitter, LinkedIn en andere vormen van sociale media.

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...


Top