Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Cross-media Graphic Designer

Follow me

Cindy Forthomme

Is het voor de iPad? Dan is het voor Cindy!

Cindy hobbelt steevast rond met de koptelefoon op het hoofd. Vanaf het eerste moment luisterde zij, met de grootste aandacht, naar de muzikale wereld van de iPad. Dit slimme apparaat betreft dan ook haar vakgebied en via de digitale wereld deelt zij haar kennis met anderen. Van nature is Cindy rustig, maar met de vaart van een sneltrein. Cindy is als een spons. Een spons, die alle moderne, nieuwe technologieën met gemak absorbeert en weet hoe deze moeten worden omgezet in ervaring en grafische kunstwerken.

Deze gepassioneerde liefhebber van mode en electro zet statements en mijlpalen binnen een veeleisende wereld met markten als de farmaceutische communicatie. Onverschrokken vervolgt zij haar weg tot wonderschone creaties en perfectionering. Het gewenste resultaat zal er komen. Want uiteindelijk, zo vindt zij, is dat het enige wat telt.

Cindy is afgestudeerd in reclame en design. Haar laatste studie leverde de wereld een lijn aan unieke, digitale ballerina’s. Haar electro-lijst op Spotify is momenteel de meest populaire en favoriete in haar branche. Cindy is daarnaast meesteres in inDesign, Photoshop, Illustrator, Dink en de Adobe Digital Publishing Suite.

Share

Actualités

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

Community Management

Community Management is de beste manier om de dialoog aan te gaan en om een gemeenschap rond het merk, het product of de dienst te creëren, maar ook om verkeer naar de website van het bedrijf te brengen.

Evenementen

U organiseert de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen: congres, beurs, salon, promostand, bedrijfsdag, receptie, product launch, opendeurdag, personeelsfeest,… Wat ook uw doelstellingen...

Digital Marketing

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...

Publiciteit

Publiciteit

Een aantrekkelijke campagne kan uw communicatie en sales een flinke boost geven!


Top