Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Horzelstraat 100/10
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Merknaam.

Uw naam is uw eerste medium.

Een geschikte naam vinden voor uw bedrijf, uw product, uw merk…

Een naam moet overtuigen en verleiden, voor elke doelgroep positief klinken, uw visie uitdragen, geruststellen en zin geven, u van uw concurrenten onderscheiden, taalkundig en cultureel relevant én juridisch beschikbaar zijn.

Jaarlijks worden miljoenen merknamen gedeponeerd. Relevant, zinvol, correct, eenvoudig, sterk, onweerlegbaar en creatief zijn, vereist gespecialiseerde vakkennis.

Als adviesbureau in merkstrategie rekent Mission-Systole op zijn marketing specialisten, juristen, taalkundigen en een internationaal netwerk van onafhankelijke bureaus (IN’ Network) om uw bedrijfsnaam, merknaam of productnaam te creëren.

advies vragen

Share

Strategic Marketing

Onze diensten

Related post

Actualités

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...

Community Management

Community Management is de beste manier om de dialoog aan te gaan en om een gemeenschap rond het merk, het product of de dienst te creëren, maar ook om verkeer naar de website van het bedrijf te brengen.

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.


Top