Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Merknaam.

Uw naam is uw eerste medium.

Een geschikte naam vinden voor uw bedrijf, uw product, uw merk…

Een naam moet overtuigen en verleiden, voor elke doelgroep positief klinken, uw visie uitdragen, geruststellen en zin geven, u van uw concurrenten onderscheiden, taalkundig en cultureel relevant én juridisch beschikbaar zijn.

Jaarlijks worden miljoenen merknamen gedeponeerd. Relevant, zinvol, correct, eenvoudig, sterk, onweerlegbaar en creatief zijn, vereist gespecialiseerde vakkennis.

Als adviesbureau in merkstrategie rekent Mission-Systole op zijn marketing specialisten, juristen, taalkundigen en een internationaal netwerk van onafhankelijke bureaus (IN’ Network) om uw bedrijfsnaam, merknaam of productnaam te creëren.

advies vragen

Share

Strategic Marketing

Onze diensten

Related post

Actualités

Strategic Marketing

Strategic Marketing

Strategisch marketing U moet een duidelijk beeld hebben van de actuele situatie binnen uw onderneming (uw missie), wat u wil...

Community Management

Community Management is de beste manier om de dialoog aan te gaan en om een gemeenschap rond het merk, het product of de dienst te creëren, maar ook om verkeer naar de website van het bedrijf te brengen.

Academie

Tegenwoordig kunnen we de sociale media niet meer negeren. Elke dag opnieuw horen we via televisie, radio of geschreven pers de stemmen van Facebook, Twitter, LinkedIn en andere vormen van sociale media.

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...


Top