Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Waarden van een onderneming.

Hoe ontdekt een onderneming haar echte waarden en zorgt ze ervoor dat die ook begrepen worden? Welke stappen moet u zetten om die waarden te formaliseren en in de praktijk om te zetten? Volgens welke principes maakt u uw medewerkers warm om die bedrijfswaarden waar te maken? Moet u communiceren over die waarden? Is er in uw bedrijfscultuur ruimte voor maatschappelijke waarden?

Firma’s kunnen zin geven aan hun activiteiten en hun personeel mobiliseren rond kernwaarden en engagementen. Gemeenschappelijke, authentieke en ethische waarden liggen aan de basis van een coherent beleid, dat uitgevoerd wordt door hechte, enthousiaste en trotse teams.

Kleine en middelgrote ondernemingen denken zelden na over hun bedrijfswaarden. Toch is het een boeiende en stimulerende oefening, die de professionele ingesteldheid, de besluitvorming en de organisatorische verschuivingen structureert.

advies vragen

Share

Actualités

Digital Marketing

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...

Strategic Marketing

Strategic Marketing

Strategisch marketing U moet een duidelijk beeld hebben van de actuele situatie binnen uw onderneming (uw missie), wat u wil...

Community Management

Community Management is de beste manier om de dialoog aan te gaan en om een gemeenschap rond het merk, het product of de dienst te creëren, maar ook om verkeer naar de website van het bedrijf te brengen.

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

Publiciteit

Publiciteit

Een aantrekkelijke campagne kan uw communicatie en sales een flinke boost geven!


Top