Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Horzelstraat 100/10
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Waarden van een onderneming.

Hoe ontdekt een onderneming haar echte waarden en zorgt ze ervoor dat die ook begrepen worden? Welke stappen moet u zetten om die waarden te formaliseren en in de praktijk om te zetten? Volgens welke principes maakt u uw medewerkers warm om die bedrijfswaarden waar te maken? Moet u communiceren over die waarden? Is er in uw bedrijfscultuur ruimte voor maatschappelijke waarden?

Firma’s kunnen zin geven aan hun activiteiten en hun personeel mobiliseren rond kernwaarden en engagementen. Gemeenschappelijke, authentieke en ethische waarden liggen aan de basis van een coherent beleid, dat uitgevoerd wordt door hechte, enthousiaste en trotse teams.

Kleine en middelgrote ondernemingen denken zelden na over hun bedrijfswaarden. Toch is het een boeiende en stimulerende oefening, die de professionele ingesteldheid, de besluitvorming en de organisatorische verschuivingen structureert.

advies vragen

Share

Actualités

Academie

Tegenwoordig kunnen we de sociale media niet meer negeren. Elke dag opnieuw horen we via televisie, radio of geschreven pers de stemmen van Facebook, Twitter, LinkedIn en andere vormen van sociale media.

Digital Marketing

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...

Evenementen

U organiseert de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen: congres, beurs, salon, promostand, bedrijfsdag, receptie, product launch, opendeurdag, personeelsfeest,… Wat ook uw doelstellingen...


Top