Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Brand content.

Iedereen weet dat de (actieve) consument dagelijks honderden tot zelfs duizenden reclameboodschappen te verwerken krijgt en daar steeds minder voor open staat. Hij zapt weg. Zijn aandacht vasthouden, is geen sinecure! Vooral niet omdat hij via de technologie de controle in handen houdt. Uw merk moet zich dan ook aanpassen aan het nieuwe paradigma van de content marketing.

Hoewel het informatief potentieel van klassieke product- of dienstgerichte boodschappen essentieel blijft, moet u – in overleg met uw marketingbureau – uw content in een ander perspectief bekijken. Uw communicatie moet nuttig, handig of relevant zijn. Ze moet leuk zijn en een service verlenen. En vooral: ze moet een doordachte en duurzame relatie met uw klanten in de hand werken. Uw merk, uw brand content is op die manier een medium om uw naambekendheid uit te breiden, goodwill te creëren, uw marktpositie te bekrachtigen, uw knowhow aan te tonen, trafiek te stimuleren,…

Redactionele inhoud, voorspelling, blog, advies, testimonial, beleidsvoorbeeld, forum, reportage, video, game, tentoonstelling, boek, evenement,… Ze getuigen stuk voor stuk van de kwaliteit, de ervaring en de affectieve waarden van uw merk.

Uw onderneming voorstellen, uw knowhow illustreren, tonen dat u op de hoogte bent van de markt en de leefwereld van uw klanten, u profileren als dé belangrijkste speler in uw vakgebied, de bezoekers van uw website de informatie aanreiken die ze zoeken en nodig hebben om hun aankoop te doen, actief zijn op de sociale media, lead nurturing campagnes opzetten, een kwalitatieve zoekmachine optimalisatie uitwerken,… Niet makkelijk zonder inhoud (en zonder brand content management)!

In samenwerking met het marketing- en brand content bureau Mission-Systole zet u de kernwaarden van uw merk in de verf, om de aankoopbeslissingen van uw potentiële klanten met een gerust gemoed te sturen.

advies vragen

Share

Strategic Marketing

Onze diensten

Related post

Actualités

Strategic Marketing

Strategic Marketing

Strategisch marketing U moet een duidelijk beeld hebben van de actuele situatie binnen uw onderneming (uw missie), wat u wil...

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...

Academie

Tegenwoordig kunnen we de sociale media niet meer negeren. Elke dag opnieuw horen we via televisie, radio of geschreven pers de stemmen van Facebook, Twitter, LinkedIn en andere vormen van sociale media.

Evenementen

U organiseert de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen: congres, beurs, salon, promostand, bedrijfsdag, receptie, product launch, opendeurdag, personeelsfeest,… Wat ook uw doelstellingen...

Community Management

Community Management is de beste manier om de dialoog aan te gaan en om een gemeenschap rond het merk, het product of de dienst te creëren, maar ook om verkeer naar de website van het bedrijf te brengen.


Top