Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Horzelstraat 100/10
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Web analytics.

Hoe kan worden nagegaan wat wel en niet werkt op uw website? Dat is aan de hand van de site alleen eigenlijk niet te zeggen. Wel door het analyseren van kwantitatieve gegevens, zij geven u de beste strategische visie die mogelijk is. Wat bieden web analytics zoal?

Percentage conversie van bezoekers naar mogelijke projecten, verwachtingen van klanten, kosten per lead, het percentage rebounds, aantal unieke bezoekers, de verhouding tussen nieuwe en bestaande bezoekers, verkeersbronnen (directe verwijzingen, adwords etc), referentiesites, de meeste bezochte pagina’s, de meest populaire pagina’s, referenties door Google (sitemap aanwezig?) en zoekmachines. En daarbovenop: resultaten van call-to-action, SEO, SEA, resultaten van keywords, een ranglijst van resultaten van zoekmachines, aantal inkomende links, de meest gelezen artikelen op uw blog, de invloed op sociale media, betrokkenheid bij uw doelen, aantal kliks op uw nieuwsbrief, aantal inschrijvingen, opdelen van inhoud etc.

Een gefundeerde analyse van uw website, door een gespecialiseerd bureau in e-reputation, verstrekken van informatie die u in de mogelijkheid stellen uw traffic, zichtbaarheid en bekendheid, het kennen van het gedrag van uw bezoekers, het evalueren van uw marketingcampagnes, het genereren van leads, het rechtzetten van eventuele fouten etc.

advies vragen

Share

Digital Marketing

Onze diensten

Related post

Actualités

Academie

Tegenwoordig kunnen we de sociale media niet meer negeren. Elke dag opnieuw horen we via televisie, radio of geschreven pers de stemmen van Facebook, Twitter, LinkedIn en andere vormen van sociale media.

Digital Marketing

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!

Publiciteit

Publiciteit

Een aantrekkelijke campagne kan uw communicatie en sales een flinke boost geven!

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.


Top