Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Web development.

Omdat de technologieën én de cultuur van het internet voortduren evolueren (denk aan sociale media, content marketing, responsive design) hebt u bij het opzetten van een website een internetbureau nodig. Een bureau wat creatief is, goed kan ontwikkelen, een bureau dat beschikt over webmarketing experts (community management, SEO, e-reputation, gereedschappen om discussies te analyseren, …) en een bureau wat een behoorlijke afmeting en een sterke strategie heeft.

Nieuwe functionaliteiten maken het makkelijker maar soms ook moeilijker. Bij het ontwikkelen van een site moet de gebruikerservaring altijd voorop staan, dit alles voor een zo natuurlijk mogelijke SEO.

En dat is waarom een goed ontwikkelde site het resultaat is van het werk van een interdisciplinair team met een web designer, een web developer, projectleider, redacteurs, informatie architecten etc. Dit alles om zo tot een perfect resultaat te komen, afgestemd op de behoeftes van zowel de gebruikers als de beheerders van de site.

Het team van ontwikkelaars van uw internetbureau moet tegelijkertijd ook in staat zijn om uw commerciële effectiviteit te verbeteren, zoals bijvoorbeeld met iPad detailing.

Laten we tenslotte niet vergeten dat uw aanwezigheid op internet uw identiteit moet weerspiegelen, compleet in samenspraak met uw positionering.

Responsive

In onze mobiele wereld kunt u er als bedrijf niet omheen: iedereen gebruikt smartphonesiPhonesiPads en/of tablets.

De meeste klassieke websites zijn echter niet ontwikkeld voor mobiele toepassingen en verliezen daardoor een groot deel van de bezoekers.

Paniek is echter nergens voor nodig, want het aanpassen van een website voor gebruik op alle media, dus ook een draagbare computer, gsm of iPad, is nu kinderspel.

Toch moet u er eerst goed over nadenken, want er bestaan diverse oplossingen om een website geschikt te maken voor alle media.

U kunt natuurlijk een app creëren, maar dan moet u wel bedenken dat er voor ieder besturingssysteem een aparte mobiele versie nodig is, dat u deze regelmatig moet updaten en dat u de mobiele surfers dus verplicht tot het downloaden van iedere update…

Tweede oplossing: u maakt een mobiele website. Deze versie kan rechtstreeks via de browser van een mobiel toestel of tablet bekeken worden. Surfen op een smartphone is anders dan surfen op een tablet. Bovendien is de ene smartphone de andere niet, al was het maar door de grootte van het scherm. Dat vraagt dus specifieke ontwikkelingen, extra budget, meer tijd enzovoort.

Derde oplossing: u kunt uw website maken op of overbrengen naar een ‘responsive design’ platform.

In dat geval heeft u maar één versie van uw website, die zich automatisch instelt op de resolutie van het scherm waarop hij wordt bekeken. Een ‘responsive design’ website verandert de weergave van de pagina dynamisch naargelang de grootte van uw scherm. Dit gebeurt dankzij zogenaamde stylesheets (CSS). U kunt dit zelf testen door de weergavegrootte van onze website te veranderen: op mission-systole.be wordt de weergave automatisch aangepast!

Deze oplossing heeft heel wat voordelen:

  1. Smartphones en tablets verschillen qua schermgrootte en weergaveresolutie vaak zo sterk, dat het nodig kan zijn om evenveel versies van uw site te maken als er toesteltypes zijn…
  2. Ook surfen op liggend (landschap) of staand (portret) formaat verandert de manier van weergave van een website aanzienlijk.
  3. Verschillende versies betekent verschillende websites… en houdt dus het risico in dat er fouten worden gemaakt of elementen worden vergeten.
  4. Wanneer er verschillende versies tegelijk bestaan, kan het potentieel verlies op het vlak van SEO (natuurlijke referentiëring) aanzienlijk zijn.

Responsive Web Design biedt voor een beperkte prijs oplossingen voor al deze problemen.

De keuze voor een bepaalde oplossing ligt niet altijd voor de hand. Onze experts staan voor u klaar om u de meest relevante formule voor te stellen.

advies vragen

Share

Actualités

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

Digital Marketing

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!

Strategic Marketing

Strategic Marketing

Strategisch marketing U moet een duidelijk beeld hebben van de actuele situatie binnen uw onderneming (uw missie), wat u wil...

Evenementen

U organiseert de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen: congres, beurs, salon, promostand, bedrijfsdag, receptie, product launch, opendeurdag, personeelsfeest,… Wat ook uw doelstellingen...

Publiciteit

Publiciteit

Een aantrekkelijke campagne kan uw communicatie en sales een flinke boost geven!

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...


Top