Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Mobile marketing.

Maak deel uit van de toekomst!

Mobiele internetmarketing vormt een nieuwe uitdaging voor de komende jaren. Het aantal schermen per gezin en de uitrusting met smartphones en tablets nemen voortdurend toe. Het mobiel internet wint duidelijk aan belang. De relatie tussen een merk en zijn klanten loopt voortaan via alle ingelogde schermen.

We zijn vertrouwd met de nieuwste interactieve technologieën en gaan vlot om met mobiele multimedia, om u te begeleiden in uw strategie rond die nieuwe communicatiekanalen.

We hebben de ervaring en vakkennis in huis om uw plannen waar te maken: online marketing, SEM, SEO, SEA, strategie, design, ergonomie, mobiele applicaties, groei, iPad detailing, online reclame

Als creatief bureau voor webdesign en -ontwikkeling van de nieuwste generatie, reiken we u complete oplossingen op maat aan. Voor elke belangrijke etappe in de mobiele digitale communicatie van uw bedrijf. Reken op ons!

advies vragen

Share

Digital Marketing

Onze diensten

Related post

Actualités

Academie

Tegenwoordig kunnen we de sociale media niet meer negeren. Elke dag opnieuw horen we via televisie, radio of geschreven pers de stemmen van Facebook, Twitter, LinkedIn en andere vormen van sociale media.

Digital Marketing

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!

Evenementen

U organiseert de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen: congres, beurs, salon, promostand, bedrijfsdag, receptie, product launch, opendeurdag, personeelsfeest,… Wat ook uw doelstellingen...


Top