Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Webdesign.

Webdesign moet altijd beginnen met de analyse van uw briefing (uw situatie, beoordeling van eventuele bestaande of vorige websites of online applicaties, feedback daarover, gesprekken met gebruikers, analyse van de concurrentie of van sites met gelijkaardig gebruik, blog, menu enzovoort) om zo duidelijke doelstellingen te bepalen: typologie van de gebruikers, surfscenario’s enzovoort.

Daarna moet u uw prioriteiten op een rijtje zetten, niet alleen qua webdesign, maar ook qua functionaliteiten. Hoeveel? Hoe complex? En over welke interne middelen beschikt u? Wat is uw globale budget en uw budget per functionaliteit? En uw planning…?

Daarna gaan de webdesigners van de studio aan de slag. Zij bepalen de boomstructuur en de storyboards van elke functionaliteit en van elke typepagina van uw site. Deze weerspiegelt de hiërarchie van de informatie op iedere pagina, de plaats die nodig is voor de inhoud, het type inhoud dat aangemaakt moet worden, de wisselwerking tussen de verschillende pagina’s, de volgorde van iedere applicatie enzovoort.

De volgende fase is het concept van het webdesign door het bureau in de strikte zin van het woord: op basis van de grafische typeschermen van het storyboard of van uw digitale huisstijl, wordt een originele digitale identiteit gecreëerd (in de vorm van templates of sjablonen). 
In dit stadium moeten de regels en goede handelswijzen worden opgesteld om niet alleen het surfen optimaal te maken (knoppen, interactie enzovoort), maar ook het gebruiksgemak, de look & feel en de betrouwbaarheid van de site.

advies vragen

Share

Actualités

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

Community Management

Community Management is de beste manier om de dialoog aan te gaan en om een gemeenschap rond het merk, het product of de dienst te creëren, maar ook om verkeer naar de website van het bedrijf te brengen.

Evenementen

U organiseert de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen: congres, beurs, salon, promostand, bedrijfsdag, receptie, product launch, opendeurdag, personeelsfeest,… Wat ook uw doelstellingen...

Publiciteit

Publiciteit

Een aantrekkelijke campagne kan uw communicatie en sales een flinke boost geven!

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...

Strategic Marketing

Strategic Marketing

Strategisch marketing U moet een duidelijk beeld hebben van de actuele situatie binnen uw onderneming (uw missie), wat u wil...


Top