Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

Maak optimaal gebruik van uw sociale media.

Wat zijn volgens u goede gereedschappen voor de relatie met uw cliënten?
Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Pinterest, Tumblr, etc. Het zijn er genoeg om in te verdwalen…en dan?

Een internetbureau moet, los van alle technologische mogelijkheden, een zeer gepassioneerd team hebben op het gebied van sociale media, online discussies, ontwikkelingen en uitbreiden van relaties. Het gaat over luisteren, het begrijpen van uw (toekomstige) klanten. En vervolgens gaat het om hét idee vinden, het bijpassende kanaal, de juiste toon…om zo de dialoog met uw beoogde community aan te gaan, de benodigde sympathie te kunnen oogsten, uw contacten uit te breiden etc.

Een internetbureau is daarnaast een team die alles wat er online gebeurt én wat er online over u gezegd wordt in de gaten houdt.

Bij elke communicatiestrategie is woordkeuze cruciaal. In uw redactionele online strategie is het kiezen van sleutelwoorden bepalend. Uw community manager kan u begeleiden bij deze keuzes. Hij houdt zich daarnaast bezig met beheersing van de online content, voor elk kanaal op een passende manier. En natuurlijk kijkt hij naar linguïstische subtiliteiten, sociale codes en uitdrukkingen.

De toon, de inhoud, de afbeeldingen…uw community manager creëert samen met u een positie binnen de sociale media, maand na maand. Uw beoogde communities worden betrokken bij thema’s passend bij uw imago en waar u als merk voor staat.

Keuze van gereedschappen, de redactionele lijn, animaties, moderaties, creëren van inhoud, controlemethodes, etc. Allemaal bepalende factoren bij het kiezen van een internetbureau. Het gaat om details, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en uitwisseling van kwaliteiten.

advies vragen

Share

Actualités

Publiciteit

Publiciteit

Een aantrekkelijke campagne kan uw communicatie en sales een flinke boost geven!

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...

Strategic Marketing

Strategic Marketing

Strategisch marketing U moet een duidelijk beeld hebben van de actuele situatie binnen uw onderneming (uw missie), wat u wil...

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

Evenementen

U organiseert de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen: congres, beurs, salon, promostand, bedrijfsdag, receptie, product launch, opendeurdag, personeelsfeest,… Wat ook uw doelstellingen...

Digital Marketing

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!


Top