Contact

We process some of your personal data through this contact form. Please read our Privacy policy for more information.

Mission Systole
Egide Van Ophemstraat 40c
1180 Brussel

T. : +32 2 761 23 00

Go back

E-mailcampagnes creëren en beheren.

Wilt u een newsletter publiceren die kwaliteitsleads naar uw website oplevert en niet als spam wordt beschouwd?

Is de click rate of conversion rate van uw massamarketingcampagnes teleurstellend?

E-mailmarketing is veel meer dan even een mailtje sturen. Methodologie, software, relevantie, doelgroepbepaling en personalisering van de informatie zijn cruciaal.

Goed ontworpen, creatieve e-mailmarketing is een doeltreffende, snelle, competitieve, krachtige en leerrijke tool (tracking van het aantal bezoeken, kliks enzovoort), waarmee u bijzonder doelgroepgericht kunt werken. U kunt aan klantenbinding doen via een nieuwsbrief of nieuwe markten veroveren met een prospectiecampagne.

Voor de lancering van een e-mailcampagne zijn naast communicatie een template, een file of een database met contacten en een verzendplatform nodig.

Vergeet niet dat u vaak maar een paar seconden heeft om te overtuigen.

Concreet:

 • Doelgerichte marketing van uw prospects (aanspreking, geboortedatum, geolokalisatie, gezinssamenstelling, interessesfeer enzovoort).
 • Huur van een database van contacten (mailing list)
 • Concept van een professionele inhoud (of advies voor het schrijven van de boodschap): titel, call to action (duidelijk en diverse keren herhaald), headline, tekst (die bijvoorbeeld een gevoel van dringendheid oproept, de keuze voor een bepaalde schrijfstijl die uw doelgroep aanspreekt: informatief, origineel, interactief, overtuigend enzovoort).
 • Grafisch concept
 • Projectmanagement
 • HTML-integratie
 • Parametreren van het professioneel verzendplatform (mailingsoftware)
 • Beheer van de in- en uitschrijvingen
 • Concept van de landing page indien nodig (deze kan bijvoorbeeld speciaal ontworpen worden om uw klanten of prospects door het verkoopproces te gidsen).
 • Detectie van ongeldige adressen (beheer hiervan; mails niet afgeleverd)
 • Verzending of routing (tekst- en HTML-formaat voor compatibiliteit met alle e-mailprogramma’s) met professionele software
 • Beheer en follow-up van de e-mailing
 • Analyse van de resultaten, reporting (statistieken gelezen e-mails, aangeklikte links, peiling, nieuwe/stopgezette abonnementen)

advies vragen

Share

Actualités

SoMe strategy

SoMe strategy

Sociale Media Strategie. Bepaalde merken willen een Facebookpagina en Twitteraccount, alleen maar om overal ‘bij’ te horen. Maar welke commerciële...

Strategic Marketing

Strategic Marketing

Strategisch marketing U moet een duidelijk beeld hebben van de actuele situatie binnen uw onderneming (uw missie), wat u wil...

Evenementen

U organiseert de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen: congres, beurs, salon, promostand, bedrijfsdag, receptie, product launch, opendeurdag, personeelsfeest,… Wat ook uw doelstellingen...

Print

Offline media blijven een vast onderdeel van de communicatiemix van tegenwoordig. Uw identiteit wordt op een waardige manier gevormd door een sterk logo, een duidelijke slogan en een aantrekkelijk handvest.

Publiciteit

Publiciteit

Een aantrekkelijke campagne kan uw communicatie en sales een flinke boost geven!

Digital Marketing

Digital Marketing

Digital strategies, een doorlichting van uw tools, nieuwe digital advertising,… Wij gaan de uitdaging aan!


Top